Nieuws

Vergaderlocatie aan het strand

vergaderlocatie

Het is zomer en het is nog nooit zo lang zulk mooi weer geweest in Nederland. Het werkleven gaat natuurlijk gewoon door, maar dat betekent niet dat we geen gebruik kunnen maken van het mooie weer. Als jij binnenkort een externe vergadering houdt en een vergaderlocatie moet uitkiezen, kun je best tactisch een vergaderlocatie kiezen. Kies een van deze twee vergaderlocaties met mogelijkheden om van het mooie weer te kunnen genieten!

Vergaderlocatie Biesbosch

De eerste vergaderlocatie die ik tegenkwam toen ik op zoek ging naar zomerse vergaderlocaties, was een vergaderlocatie aan het water in de Biesbosch. De Brabantse Biesbosch heeft natuurlijk een prachtige natuur en een groot meer. Deze vergaderlocatie is een chalet dat een beetje een sfeertje geeft van een skichalet. In het interieur vind je veel hout terug, wat een warme uitstraling geeft. Het zorgt voor een perfecte ontspannen sfeer wat alleen maar positief is voor vergaderingen! Ondanks dat het een ouderwets chalet lijkt, zijn alle benodigde elektronische apparaten aanwezig en zijn er grote vergaderruimtes. Deze vergaderlocatie kan ook voor een meerdaagse vergadering worden geboekt: je kunt er zelfs overnachten! Een bedrijfsuitje aan het einde van de vergadering kan hier ook op het water: je zit niet voor niets aan een jachthaven. Je zou met een sloep kunnen varen, maar ook wakeboarden of flyboarden. Kortom: deze vergaderlocatie is voor de actieveling die een positieve draai wil geven aan vergaderen.

Beachclub Hoek van Holland

Een beachclub kan blijkbaar ook als vergaderlocatie worden gebruikt! Wil je een informele en creatieve draai geven aan de vergadering? Dan kan ik de beachclub op het strand van Hoek van Holland aanraden. Het interieur is moderner dan je verwacht van een beachclub, dus ook de semi-formele vergaderingen kunnen hier plaatsvinden. Het is in ieder geval geen woodstock-vibe. De strandtent heeft verder ook een groot terras, waar in de pauzes uitgebreid van het mooie weer kan worden genoten. Als je niet een enorme vergadermeeting hebt, hoef je deze vergaderlocatie niet af te schrijven. Met kleinere groepen wordt namelijk een deel van het restaurant afgeschermd, zodat je nog steeds privacy hebt. Na afloop van de vergadering zijn er genoeg activiteiten op deze vergaderlocatie zoals barbecue├źn op het terras, surfen of kiten. Ook in de winter zal deze locatie je verrassen. In de winter kunnen ijssculpturen worden gemaakt en kan zelfs winters worden gebarbecued! Het enige nadeel aan deze locatie ten opzichte van die van de Biesbosch, is dat hier niet kan worden overnacht. Een meerdaagse vergadering is op deze locatie niet zo handig.