Nieuws

Dolce Gusto capsules in meer smaken dan je denkt

dolce gusto capsules

Je kent het wel, dat eeuwige boodschappen doen. De meeste dingen die je koopt zijn altijd hetzelfde. Hier en daar een kleine verandering als de kinderen een nieuwe chocoladepasta willen proberen. Voor het koffieapparaat thuis is het echter ook een goed idee om eens iets anders te proberen dan de espresso’s en de cappuccino’s. Er zijn naast deze twee varianten namelijk nog veel meer Dolce Gusto capsules om uit te kiezen. Zo kun je zelfs thee of een lekker kopje choco voor de kinderen vinden. Het is tijd om eens wat meer te gaan variëren met de boodschappen en dan vooral met je dagelijkse kopje energie!

Dolce Gusto capsules voor de zwarte koffie liefhebbers

De dolce gusto apparaten zij gemaakt om koffie te kunnen zetten voor alle koffie drinkers. Daarbij moeten de (ik vind échte) zwarte koffie drinkers niet worden vergeten. Naast de standaard espresso zijn er nog veel meer Dolce Gusto capsules te  vinden voor zwarte koffie. Na de espresso zijn de meest bekende zwarte koffie varianten de ‘’lungo’’ en de ‘’grande’’. Kenmerken van deze koffiesoorten lijken op die van de espresso. Zo heeft de grande als enige duidelijke verschil de crème laag. Bij de lungo Dolce Gusto capsules geldt dat je hier iets van zwarte bessen in terugvindt.

Voor wie toch liever melk Dolce gusto capsules heeft

Lang niet iedereen kan genieten van de zwarte koffie. (Geloof me als ik zeg dat er een hele hoop mensen zijn die zwarte koffie liever de rug toe keren). Voor al die mensen is er genoeg keuze in Dolce Gusto capsules. Een van de koffiesoorten met melk is (de naam zegt het al) de café au lait. En dan de koffie die iedereen kent (vooral) een echte melk koffie drinker. De cappuccino! Deze koffie heeft een intense espresso maar wordt gecombineerd met een heerlijke (ietwat) zoete melkschuimlaag. (Mijn persoonlijke favoriet). De cappuccino is er ook in soja en ijskoffie variant. Voor iedere cappuccino drinker is er dus wel een variant die lekker wordt gevonden. Ook de latte macchiato kan in dit rijtje niet ontbreken, want deze koffie wordt gekenmerkt door de melk laag aan de onderkant.

Dolce Gusto capsules zijn er ook voor de kinderen

De Dolce Gusto koffiemachines zijn naast koffie ook heel goed in het maken van andere warme Dolce Gusto capsules dranken. Zo kun je online en in de supermarkt vaak ook dingen vinden die de kinderen lekker zullen vinden. Heb je er weleens aan gedacht? Ook heerlijke chocolade melk mist bij Dolce Gusto niet. In het assortiment van menig supermarkt en in webshops online vind je de Dolce Gusto capsules in chocochino variant! De lekkerste thee smaakjes zijn ook gewoon in Dolce Gusto capsules te vinden. Het enige dat jij nog moet doen is ze bestellen.