Mode

Kanken: de Fjallraven rugzak tegen rugproblemen

fjallraven rugzak

Ben je nog op zoek naar een goede Fjallraven rugzak voor school, werk, of om je spullen in te dragen naar het strand, festivals, of vakantie? Dan is de Fjallraven Kanken echt wat voor jou. Met deze Fjallraven rugzak speel je niet alleen goed in op de trends van 2018, de Kanken rugzak is ook nog eens bevorderlijk voor je houding. En daarmee ook voor je rug. Dat is dan ook de reden voor het design van de Kanken. Het merk begon namelijk met rugzakken maken die goed waren voor de ruggetjes van Zweedse schoolkinderen. En dat heeft vruchten afgeworpen.

Kwaliteit is trending

We hebben het al eerder gezien met Timberland, Northface en andere robuuste merken. Kleding, schoenen en accessoires die eigenlijk zijn ontworpen voor werk, of outdoor avonturen in het geval van Northface, die als bij bliksem aan heldere hemel mainstream worden. Dat is ook eigenlijk helemaal niet zo gek, omdat deze merken ook een echt imago hebben. In tegenstelling tot compleet nieuwe merken die graag iets stoers uit willen stralen, hebben merken zoals Timberland dit imago al. En dat scheelt. Daarbij is de kwaliteit van dergelijke merken ook vaak aanzienlijk hoog. Het is dus niet vreemd dat de producten van deze merken bij een groot publiek aanslaan. Hetzelfde is ook gebeurd bij de Fjallraven rugzak.

2018: jaar van de Fjallraven rugzak

Door de hoge kwaliteit van de tassen en rugzakken van Fjallraven en het feit dat je de Fjallraven rugzak in letterlijk – elke – kleur kunt krijgen, is het niet zo gek dat de Kanken rugzak nu al trending is. Daar komt ook nog eens bij dat de prijs voor een Fjallraven rugzak best laag is in verhouding met andere rugzakken van vooraanstaande merken.

Fjallraven bij Brandfield

Loop je ondertussen al warm voor een Fjallraven rugzak? Begrijpelijk! Een online retailer waar je eenvoudig en betrouwbaar een Fjallraven rugzak kunt bestellen is Brandfield. In de webshop van Brandfield vind je (bijna?) elke kleur rugzak die je maar zou willen hebben. Zo weet je zeker dat je dus jouw favoriete kleur rugzak kunt vinden in deze webshop. Zelf koop ik al mijn accessoires hier. Niet alleen omdat ze snel bezorgen, maar ook omdat je tot half 12 in de avond je bestelling nog kunt plaatsen en dan bezorgen ze je bestelling alsnog de volgende dag! Ook de Fjallraven rugzak kun je hier dus makkelijk bestellen.