Mode

Philippe model, iets anders dan een cadeaubon

philippe model

Meestal ben ik het type persoon dat wordt uitgenodigd voor een (familie)feestje en vergeet om een cadeau te kopen. Dit jaar wilde ik voor de verjaardag van mijn vader daarom graag iets leuks geven. Een keer iets anders dan de snel gekochte cadeaubonnen die ik iedereen normaal altijd cadeau doe. Naast dat ik deze gewoonte van mezelf wilde doorbreken, was het ook zijn 55e verjaardag. En ja, het is mij gelukt om iedereen te verbazen met Philippe model sneakers! Deze schoenen passen goed bij hem én ik hoefde er de deur niet voor uit. Voor iedereen die ook met een leuk cadeau wilt komen dit jaar heb ik deze blog geschreven.

Waarom Philippe model wél een goed cadeau was?

Ik heb lang moeten nadenken over een cadeau dat geschikt was voor mijn vader. Voor mijn moeder een cadeau uitkiezen was mij denk ik iets gemakkelijker afgegaan.  De eerste vraag die ik mezelf heb gesteld was: wat kan hij echt gebruiken? Niet dat hij geen schoenen heeft, maar ik wilde gewoon iets nuttigs kopen dat tegelijkertijd leuk zou zijn. Philippe model sneakers passen perfect bij hem, want ze zijn evenveel netjes als stoer. Hij kan ze aan naar zijn werk en in zijn vrije tijd onder een spijkerbroek. De Philippe model sneakers zijn er in een hoop verschillende kleuren dus het past overal bij. Zelf ben ik wel voor Philippe model in een  donkerblauwe kleur gegaan, omdat dit een niet al te opvallende kleur is. philippe model

Ik had ze super snel binnen

Mij kennende is een dagje stad inplannen niet iets wat 1,2,3 gebeurd. Online shoppen is het voor mij daarom helemaal. Toen ik online had gelezen over Philippe model wist ik zeker dat het een goed cadeau zou zijn voor mijn vader. Dezelfde dag nog ben ik gaan zoeken naar een winkel waar ze de schoenen verkochten. Uiteindelijk kwam ik bij een website genaamd van Arendonk.  Hier kon ik de Philippe model sneakers in donkerblauw bestellen. Binnen een week waren de Philippe model schoenen al bezorgd. Zelf heb ik toen nog even een leuk cadeaupapiertje om de Philippe model schoenen heen gewikkeld.

Zo blij met de Philippe model sneakers

Voordat ik mijn cadeau überhaupt had gegeven, begon mijn familie al over mijn cadeaubonnen reputatie. Dat maakt het voor mij des te leuker om mijn cadeau aan mijn vader te overhandigen. Toen bleek dat iets van dat formaat nooit een cadeaubon kon zijn, was iedereen verbaast. Tijdens het uitpakken van het cadeau zag ik hoe blij hij er mee was. Een echt cadeau geven is eigenlijk een heel stuk leuker dan het geven van een bon of geld. Ben jij net als ik ? Probeer voor de verandering ook eens een leuk cadeau te vinden, het zal iedereen versteld doen staan!