Nieuws

TV liften en hun verborgen functie: lees het hier!

TV liften

We worden met zijn allen steeds moderner. Onze maatschappij wordt steeds sneller en er komt steeds meer technologie. Zo’n beetje iedereen in Nederland is in het bezit van een smartphone bijvoorbeeld. We worden als samenleving afhankelijk van onze apparaten. Niets mis mee zeg ik, maar laten we dat dan wel zo handig mogelijk doen. Een van deze apparaten die niet weg te denken is uit het huishouden is de televisie. Men heeft tegenwoordig steeds vaker een televisie in de slaapkamer, naast eentje in de woonkamer. Om je huis met al die apparatuur toch netjes te houden, kun je denken aan het aanschaffen van TV liften. In deze blog leg ik het nut uit van TV liften.

Mooi

Een functie van TV liften is dat ze je huis- of slaapkamer strak houden. De muur waar anders een groot ongebruikt zwart vlak zou hangen is nu mooi leeg. Ook is het mogelijk om TV liften in je bed te zetten, zodat je niet tegen een televisie aankijkt als je wilt gaan slapen, maar nog wel lekker kunt Netflixen vanuit bed als je daar zin in hebt. Je maakt met TV liften altijd indruk op bezoekers. Het zijn leuke gadgets om mensen ‘oe’ en ‘ah’ te horen zeggen. Net zoals het bedienen van lampen door het klappen met je handen. Je huis krijgt een strakke, stijlvolle uitstraling. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je televisie niet per ongeluk omgestoten wordt, omdat hij stevig vast zit.

De verborgen functie van TV liften

TV liften bezitten de magische kracht, om je televisie te laten verdwijnen als je hem niet gebruikt. Het mooie is dus dat je alleen naar de televisie kijkt als jij er zelf behoefte aan hebt. Door hem te verbergen en op een knop te drukken om hem omhoog te laten komen, besef je dat je hem best vaak gebruikt. Op deze manier word je dus bewuster van het gebruik van je televisie. Noem het tech mindfulness. Installeer ook eens een app op je telefoon die je laat zien hoe vaak je je scherm opent, en je zult versteld staan. De functie van TV liften gaat dus verder dan alleen mooi zijn. De verborgen functie van TV liften is dus het uiteindelijk minder gebruiken van je TV.

Handig

Een TV lift heeft een schuifmechanisme, dat de televisie in een ruimte eronder schuift. TV liften werken elektrisch, en je krijgt er een afstandsbediening bij. Je huiskamer is mooi strak, en je gebruikt je TV minder!