Nieuws

Vingino – stoere kleding voor ieder kind

Vingino

Is jouw dochtertje of zoontje toe aan een nieuwe outfit? Zijn de kleren ondertussen alweer te klein of versleten? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Vingino. Dit kledingmerk staat bekend om hun stoere kinderkleding. Kinderen gaan graag op avontuur en daarom moet hun kleding ook tegen een stootje kunnen. Vingino weet dit als geen ander en ontwerpt hun kinderkleding overeenkomstig daarmee. Dus ga je binnenkort nieuwe kinderkleding uitzoeken, bekijk dan ook de kleren van dit merk. Dit is onder ander verkrijgbaar bij Kleertjes.

Vingino – Nederlands kledingmerk

Van oorsprong was Vingino een jeansmerk. Het merk werd opgericht in het jaar 2001 in Nederland. Vanaf het begin stond het thema streetwise centraal bij dit kledingmerk. Dat is terug te zien in de herkenbare, stoere uitstraling van alle kleding. Voor een bedrijf dat eerst alleen jeans produceerde, is Vingino in een rap tempo uitgegroeid tot een grote naam in de kledingwereld met een complete kinderkledinglijn. Nu is het uitgegroeid tot een internationaal merk met kleding voor ieder kind.

Comfortabel met een oog voor detail

Vingino valt op als kinderkledingmerk door de comfortable fit van de kleren en het oog voor details. Elk kledingstuk dat dit merk ontwerpt is uitgerust met stoere en vrolijke details. Hierdoor ziet de collectie er altijd erg cool en hip uit. Met kleren van Vingino ziet jouw zoon of dochter er gegarandeerd ontzettend trendy uit de school. Bovendien zal je kind de kleren dragen totdat ze helemaal versleten zijn. Dankzij de comfortabele fit wil je kind straks niets anders meer aantrekken.

In alle collecties van dit merk zie je dat terug. Zo zijn niet alleen de jeans erg aangenaam, ook de jassen, shirts en schoenen zijn een heuse aanrader. Bovendien is er genoeg variatie! Elk seizoen weet deze organisatie het weer voor elkaar te krijgen om met iets verfrissends te komen. Hierdoor is het niet zomaar een kledingmerk. Door de hippe kleuren, originele designs en trendy prints krijgt Vingino het steeds voor elkaar om zich te onderscheiden.

Vingino en denim

De voorliefde voor denim zit bij dit merk in hart en nieren. Bij Vingino staat denim altijd centraal. Met dit materiaal kan je namelijk ook erg veel. De stof leeft echt met je mee als je het draagt. Zo wordt het steeds prettiger naarmate je het denim kledingstuk vaker aantrekt. Bovendien beleven kinderen én volwassenen vaak de bijzonderste avonturen als ze denim dragen. Kortom, zoek je kinderkleding en ben je gek op denim? Dan is dit merk een enorme aanrader.