Nieuws

Met een accuboormachine gaat je klus makkelijker

accuboormachine

Waarschijnlijk ken je het wel: je bent helemaal klaar om met je klus te beginnen. Je hebt alles klaargelegd en alvast een kopje koffie gedronken zodat je geen pauze meer hoeft te houden. Dan wil je de boormachine uit de koffer pakken en ontdek je dat je een boormachine met snoer hebt. En geen stopcontact in de buurt. Of wel een stopcontact, maar een draadbreuk. Dat werkt natuurlijk enorm frustrerend. Een accuboormachine voorkomt dit soort ergernis. Oké, bij een accuboormachine moet je van te voren zorgen dat de accu is opgeladen. Maar dat moet niet al te moeilijk zijn. Een accuboormachine werkt ook op plaatsen waar geen stopcontact is. Je kunt met een Bosch accuboormachine dus ook achterin je tuin aan het werk.
Accuboormachine

Iedereen kan werken met een accuboormachine

Een reguliere boormachine is vaak erg zwaar en niet zo lekker in balans. Een accuboormachine ligt fijn in de hand en dat maakt dat je er al snel goed mee uit de voeten kunt. Voor je het weet ben je een halve professional op het gebied van schroeven en boren. En worden jij en je boormachine uitgenodigd voor iedere klus in de familie. Natuurlijk ga je, voor je écht aan de gang gaat, even oefenen met je nieuwe gereedschap. Zo weet je precies wat je kunt verwachten als je met je klus begint.

Zorg goed voor je accuboormachine

In een accuboormachine zit, je verwacht het niet, een accu. Deze accu is nodig om de Boormachine van stroom te voorzien. Een klein probleem dat met accu’s kan ontstaan is dat ze na verloop van tijd gaan “lekken”. Al hadden de oude accu’s daar meer last van dan de nieuwe. Zorg dus dat je je boormachine altijd op de juiste manier opruimt. In de koffer. Schoon en droog. Zo heb je het langst plezier van je gereedschap.

Een reserve accu bij je accuboormachine

De accu’s van nu gaan heel lang mee. Maar als je aan een echt grote klus begint, dan wil je wel zeker weten dat je deze kunt afmaken zonder dat je tussendoor moet wachten op het opladen van de accu. Het is daarom verstandig om direct bij je accuboormachine een extra accu aan te schaffen. Is de ene accu leeg? Dan kun je nog door met de andere. Ondertussen laad je dan accu nummer 1 weer op. Als je dit consequent doet, dan zul je merken dat je klussen eerder af zijn.