Lifestyle

Ga je binnenkort trouwen? Vergeet je taarttopper niet!

taarttopper

Bij jullie bruiloft hoort natuurlijk een mooie bruidstaart. En wat is een bruidstaart zonder taarttopper? Taarttoppers heb je in vele verschillende soorten en maten. Goedkoop, duur, porselein, plastic, gepersonaliseerd… Je kan zelfs het hele gezin als taarttopper op de taart laten zetten. Eén ding staat vast, een bruidstaart zonder ornament op de top is niet af. Maak ook niet de fout door een mooie taart af te maken met een slecht afgewerkte taarttopper.

Gepersonaliseerde taarttopper

Wat is er nou leuker dan de taarttopper op jullie bruidstaart helemaal in de stijl te laten zijn van jullie zelf. Heb je blond haar en draag je paarse schoenen op je trouwdag? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om hem ook zo te laten personaliseren. Heeft je partner bruin haar? Geen probleem, wij laten de taarttopper zo maken dat het een evenbeeld van jullie is. En hebben jullie ook nog 4 kinderen, een hond en een kat?  Dan kunnen ook zij op de taart! Je kan zelfs het ras van de hond aangeven. En last but not least… er zijn natuurlijk ook taarttoppers voor 2 bruidegoms of bruiden. In het gepersonaliseerde assortiment is ook nog mogelijk om alleen met jullie initialen te werken. 2 vrolijke vogeltjes in een nestje met jullie initialen erop? Klinkt romantisch toch?

Humoristische taarttoppers

Zijn jullie wel in voor een geintje? Dan hebben wij ook hele leuke humoristische varianten. Is je wife to be verslaafd aan haar telefoon of is ze een shop a holic? Of is de bruidegom verslaafd aan golf of voetbal? Of moet de bruid naar het altaar gesleept worden? Dan zijn hiervoor ook leuke taarttoppers te vinden.

Kwaliteit van taarttoppers

In principe gebruik je de taarttopper maar 1 keer….. en dat is op de huwelijksdag zelf. Maar heb jij een dure taart laten maken? Zet er dan geen goedkope plastic taarttopper op. Over het algemeen is dat namelijk een recept voor teleurstelling. Goedkope versies zijn veelal van plastic en meestal niet zo mooi afgewerkt als een porseleinen taarttopper. De porseleinen varianten zijn met de hand geschilderd, vandaar dat de taarttoppers ook zo gepersonaliseerd kunnen worden. En wat is er nou leuker dan bij jullie 5, 10 en 20, etc jarig huwelijksfeest deze nogmaals te gebruiken. Zo blijft het een leuk aandenken aan de mooiste dag van jullie leven.

Alternatieve taartdecoratie

Gaan jullie liever voor wat anders dan een standaard taarttopper? Dan kan je ook voor een figuur gaan. Bijvoorbeeld een ornament zoals een groot hart. Of vlinders die je vanaf de zijkant omhoog laat vliegen. Deze vlinders zijn in vele kleuren te verkrijgen.